Παπαπέτρου: «Να πάρουμε το Κύπελλο, να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαπέτρου: «Να πάρουμε το Κύπελλο, να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας»

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο gazzetta.gr για τον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία που υπάρχει για την κατάκτησή του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για τον πρώτο ημερολογιακά τίτλο που κρίνεται και τον επιθυμούν διακαώς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο gazzetta.gr για τον τρόπο προσέγγισης της ομάδας, για την ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και για την παρουσία μαθητών στην εξέδρα.

Ολυμπιακός – AEK Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ιωάννη Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να ξεκινήσει με έναν τίτλο τη σεζόν ακόμη κι αν είναι ο μικρότερος θεωρητικά;

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να ξεκινήσει με έναν τίτλο ειδικά για το ηθικό μας. Μπορεί να είναι θεωρητικά ο μικρότερος τίτλος, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί είναι κάτι που μας λείπει χρόνια. Έχουμε να κατακτήσουμε Κύπελλο από το 2011 οπότε είναι σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε μέχρι τώρα να έχουμε μία πρόωρη επιβράβευση».

Λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα;

«Η ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο στο μυαλό μας γιατί είχε συνδυαστεί και με κακή εμφάνιση. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και νιώθουμε πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο 10% από το τζάμπολ».

Οι τελικοί τα τελευταία χρόνια γίνονταν μπροστά σε λίγους οπαδούς και υπήρχαν αρκετά «παρατράγουδα». Φέτος θα υπάρχουν 3500 παιδιά. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;

«Είναι σημαντικό να γίνονται παιχνίδια χωρίς επεισόδια. Η απόφαση που πάρθηκε να γεμίσει με παιδιά το γήπεδο είναι μία πολύ καλή ιδέα. Αυτά τα παιδιά θα παρακολουθήσουν έναν τελικό Κυπέλλου, ένα ιστορικό παιχνίδι. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους των ομάδων χωρίς να συμβούν ακρότητες κι επεισόδια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα