Παπαθεοδώρου: «Δε θα υποτιμήσουμε μια ομάδα με έναν καλό προπονητή και παίκτες επιπέδου Α1»

Παπαθεοδώρου: «Δε θα υποτιμήσουμε μια ομάδα με έναν καλό προπονητή και παίκτες επιπέδου Α1»

Δημήτρης Οικονόμου
Ηλίας παπαθεοδώρου

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών πέτυχε τον στόχο του να βρεθεί στο Final 8 και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δε θέλει η ομάδα του να υποτιμήσει τον Πανιώνιο, που είναι ο αντίπαλός της στα προημιτελικά!

Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δε θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα του να υποτιμήσει τον αντίπαλό της.

Οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου

«Για εμάς είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε εδώ, ήταν από τους βασικούς μας στόχους γιατί πέρσι δεν είχαμε μπει στο Final 8. Το καταφέραμε σχετικά νωρίς και είναι για εμάς ένα μεγάλο κέρδος. Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων, πέρσι ο Πανιώνιος δυσκόλεψε την ΑΕΚ, οπότε δε θα υποτιμήσουμε μια ομάδα με έναν καλό προπονητή και παίκτες επιπέδου Α1. Θα προετοιμαστούμε με τον τρόπο που απαιτείται, είναι πρόκληση για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε. Να συγχαρώ την ομοσπονδία για την εκδήλωση και την ιδέα να δοθεί αίγλη και δημοσιότητα στον τελικό των γυναικών. Κάθε τέτοια ενέργεια βοηθά στην ανάπτυξη του μπάσκετ».

Οι δηλώσεις του Κάουαν Τζ.

«Μας δίνει έξτρα κίνητρο. Πέρσι δεν τα καταφέραμε αλλά φέτος θα προσπαθήσουμε με το ταλέντο μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα