Αϊζάια Τόμας: Δεν τα παρατάει και ψάχνει επιστροφή στο ΝΒΑ, υπέγραψε στη θυγατρική των Τζαζ στη G-League

Αϊζάια Τόμας: Δεν τα παρατάει και ψάχνει επιστροφή στο ΝΒΑ, υπέγραψε στη θυγατρική των Τζαζ στη G-League

bet365

O Αϊζάια Τόμας μπορεί να αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ τη σεζόν 2021-22 ωστόσο το... παλεύει για την επιστροφή του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Αϊζάια Τόμας έχει έναν και μόνο στόχο. Να «πατήσει» και πάλι στα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκινήσει από χαμηλά. Και ας έχει κλείσει 35 χρόνια ζωής. Δεν τον νοιάζει. Θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι συμφώνησε να παίξει στην θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ στην G-League, προσπαθώντας μέσα από αυτήν την οδό να γίνει και πάλι μέλος της οικογένειας του ΝΒΑ. Ο Αϊζάια Τόμας μετράει 500 ματς καριέρας με 17.7 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς και 36% στα τρίποντα.

Αντίστοιχα έχει άλλα 25 ματς στα play off (σ.σ. όλα με τους Σέλτικς) με 22.6 πόντους, 6.3 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ ανά 34:40' λεπτά συμμετοχής. Ο Τόμας έχει αγωνιστεί σε Κινγκς, Σανς, Σέλτικς, Καβαλίερς, Λέικερς, Νάγκετς, Πέλικανς, Μάβερικς και Χόρνετς.

 

G-LEAGUE Τελευταία Νέα