Κόνιαρης: «Θα δώσουμε παραπάνω από το 100%, χρειαζόμασταν τον Έλις»

Κόνιαρης: «Θα δώσουμε παραπάνω από το 100%, χρειαζόμασταν τον Έλις»

Gazzetta team
Κόνιαρης: «Θα δώσουμε παραπάνω από το 100%, χρειαζόμασταν τον Έλις»
Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για το ματς με τη Μπασκόνια (30/1, 21:00) και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει παραπάνω από το 100%.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο γκαρντ των Πειραιωτών

«Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να κερδίσουμε, θα δώσουμε παραπάνω από το 100%. Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Η πίεση στα γκαρντ θα παίξει σηματνικό ρόλο. Ξέρουμε τα γκαρντ τους και αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει την διαφορά».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο και να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, όποιος το ακολουθήσει θα είναι στο παιχνίδι και η ομάδα θα κερδίζει».

Για τον Οκτάβιους Έλις: «Τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι. Ήδη βοηθά πολύ, θα φανεί και στα παιχνίδια αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας, χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.