Μποζίκας: «Όταν δέχεσαι 91 πόντους δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις»

Gazzetta team
Μποζίκας: «Όταν δέχεσαι 91 πόντους δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις»
Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα εξήγησε τους λόγους της ήττας από τη Ζενίτ.

Ο Γιώργος Μποζίκας μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε πως, «Όταν δέχεσαι 91 πόντους δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς είχαμε σαν στόχο να προστατέψουμε τη ρακέτα μας και επιτρέψαμε 66% στο δίποντο. Δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Ενεργειακά ήμασταν πια ταχύτητα πίσω, χάσαμε όλες τις αμφισβητούμενες μπάλες με εξαίρεση το τέταρτο δεκάλεπτο που κάναμε προσπάθεια να μειώσουμε στο σκορ.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αμυντικά είχαμε πρόβλημα στα πικ εν ρολ. Θέλαμε να βάλουμε πίεση στη μπάλα και αποτύχαμε και έτσι δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου 10 μέρες στην ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε κανόνες στην ομάδα. Οι παίκτες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν. Παίξαμε με δύο αθλητικούς ψηλούς με εμπειρία. Τα δύο oint guard μας δεν έχουν εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Σίγουρα κοιτάζουμε την αγορά. Πρέπει σαν προτεραιότητα να βελτιώσουμε τη εικόνα μας και το υπάρχον υλικό. Αν είναι να προσθέσουμε κάποιον παίκτη θα είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα ξέρει το επίπεδο. Μένουν 2 μήνες για το τέλος της λίγκας. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι κομβικό το σημείο και όλες οι ομάδες έχουν στόχους. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.