Σαντ Ρος: «Ράις και Ουίλμπεκιν οι δυσκολότεροι παίκτες που έχω μαρκάρει»

Σαντ Ρος: «Ράις και Ουίλμπεκιν οι δυσκολότεροι παίκτες που έχω μαρκάρει»

Gazzetta team
Σαντ Ρος: «Ράις και Ουίλμπεκιν οι δυσκολότεροι παίκτες που έχω μαρκάρει»
Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος παραχώρησε συνέντευξη και ανέλυσε διάφορα θέματα.

Ο Κουβανός φόργουορντ έγινε κάτοικος Μόσχας πριν λίγες μέρες και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της VTB.

Μερικά από όσα ανέφερε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος:

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τη συνεργασία που είχαν στην Νταρουσάφακα: «Σίγουρα. Μας βοήθησε πολύ εμένα και τον Σκότι. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανε για εμάς. Δυστυχώς, η ζωή του Μπλατ δεν είναι η ίδια, παλεύει κόντρα στην σκλήρυνση κατά πλάκας. Ελπίζω ότι θα την νικήσει και θα αναρρώσει».

Για την παρουσία του στο Summer League, με τη φανέλα των Νάγκετς:«πήγα στο Summer League ώστε να κερδίσω εμπειρίες και να δω πώς είναι το μπάσκετ εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ευκαιρία που είχα».

Για το ποιους δύσκολους αντιπάλους, σχετικά με το μαρκάριασμά τους: «Ο πρώτος είναι χωρίς αμφιβολία ο Τάιρις Ράις. Ο δεύτερος θα έλεγα πως είναι ο Σκότι Ουίλμπεκιν, καθώς εγώ κι αυτός παίζαμε συχνά αντίπαλοι στις προπονήσεις. Και τρίτο θα έλεγα τον Άλβιν Γιανγκ, με τον οποίο παίξαμε στην Ιταλία».

Για τις σχέσεις Κούβας με τη Ρωσία: «Οταν επισκέπτεσαι την Κούβα αμέσως νιώθεις πως είσαι σε προηγούμενες δεκαετίες. Τα παλιά αμάξια μας αρέσουν στους τουρίστες. Ευτυχώς δε χρειάζεται βίζα για να γίνει το ταξίδι. Επίσης φημιζόμαστε για τα πούρα και το ρούμι μας»