Καλάθης και Μιλουτίνοφ κορυφαίοι στο... είδος τους για τους GMs της Euroleague!

Gazzetta team
Καλάθης και Μιλουτίνοφ κορυφαίοι στο... είδος τους για τους GMs της Euroleague!
Νικ Καλάθης και Νίκολα Μιλουτίνοφ κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τζένεραλ μάνατζερς της Euroleague στις κατηγορίες των ασίστ και των ριμπάουντ, αντίστοιχα. Δεύτερος στους clutch players ο Βασίλης Σπανούλης.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πήρε ποσοστό 61.1% στην κατηγορία «καλύτερος πασέρ» και ο σέντερ του Ολυμπιακού το ίδιο ποσοστό, στην κατηγορία του «καλύτερου ριμπάουντερ».

Όσον αφορά τον πιο θεαματικό παίκτη, αυτός είναι ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος κάνει και την breakout σεζόν του κι έβαλε δίλημμα μαζί με τον Νίκολα Μίροτιτς, αφού στην ερώτηση για το ποιον θα υπέγραφαν οι GMs στην ομάδα τους, μοιράστηκαν το 22.2%.

Πιο «pure shooter» είναι ο Τζέι Σι Κάρολ, με τον Τζίμερ Φριντέτ να έρχεται δεύτερος. Κορυφαίος ηγέτης αναδείχθηκε ο Φακούντο Καμπάτσο, ενώ clutch player ο Μάικ Τζέιμς, αφήνοντας πίσω του τον Βασίλη Σπανούλη, που ισοβάθμησε με τον Σέιν Λάρκιν.

Καλύτερος αμυντικός ο Έντι Ταβάρες, ενώ ο Γιόβελ Ζούσμαν άφησε πίσω του τον συμπαίκτη του, Ντέβι Άβντιγια, για τον «Rising Star» της διοργάνωσης.

Όσο για τον MVP; Σέιν Λάρκιν με 72.2%!

Δείτε ΕΔΩ όλη την έρευνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.