Εβδομάδα «One Team» σε Euroleague και EuroCup!

Gazzetta team
Εβδομάδα «One Team» σε Euroleague και EuroCup!
Την τρέχουσα εβδομάδα οι ομάδες των δύο διοργανώσεων θα τιμήσουν την προσπάθεια του προγράμματος «One Team». «Δεν έχετε ιδέα πόση χαρά μπορείτε να δώσετε!», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Από τις 10 έως και τις 13 Δεκεμβρίου, οι 42 ομάδες της Euroleague και του EuroCup θα τιμήσουν την «One Team», μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων.

Το κοινωνικό πρόγραμμα ευθύνης της Euroleague Basketball έχει στόχο να βελτιώσει τις ζωές ειδικών ομάδων ανθρώπων της Ευρώπης και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο με τη δράση του.

Συμμετέχοντες από κάθε τοπική «One Team» θα συμμετέχουν στην παρουσίαση των ομάδων και στις δύο διοργανώσεις, ενώ ένας τυχερός θα κάνει το τζάμπολ στους αγώνες και θα πάρει θέση στον πάγκο των ομάδων.

Στο ημίχρονο των παιχνιδιών θα γίνει πεντάλεπτη παρουσίαση του προγράμματος και στη συνέχεια θα βγει μια αναμνηστική φωτογραφία με τους Ambassadors των ομάδων.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είπε σχετικά: «Υποστηρίξτε το πρόγραμμα "One Team", όποτε έχετε την ευκαιρία, επειδή δεν έχετε ιδέα πόση χαρά μπορείτε να δώσετε! Στο τέλος της ημέρας, το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ώστε οι άνθρωποι να γίνουν καλύτεροι και πιο χαρούμενοι, οπότε σας παρακαλώ δώστε μεγάλη υποστήριξη σε όλους όσοι είναι μέρος αυτού του σπουδαίου προγράμματος».

Οι παίκτες και οι διαιτητές θα φορούν μπλε κορδόνια στα παπούτσια τους με το hashtag «#WeAreAllOneTeam».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.