Πρίντεζης: «Είμαι πολύ λίγος να μπω στην διαδικασία και να εκβιάσω»

Πρίντεζης: «Είμαι πολύ λίγος να μπω στην διαδικασία και να εκβιάσω»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Είμαι πολύ λίγος να μπω στην διαδικασία και να εκβιάσω»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την Εθνική ομάδα και υπογράμμισε ότι ουδέποτε έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής ομάδας. Παρόλα αυτά εκφράστηκε μια δυσαρέσκεια...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για το ματς: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε διάρκεια, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και περιορίσαμε πολύ την δημιουργία της Αρμάνι έχοντας πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην περιφέρεια.»

Για το γεγονός ότι σκόραραν και οι 12: «Σημαντικό σε μια χρονιά να καταλαβαίνει κάποιος παίκτης τι πρέπει να κάνει. Είχαμε κάποιους παίκτες οι οποίοι βγήκαν μπροστά στην επίθεση και ήταν πάρα πολύ καλοί. Ο Κώστας, ο Μπίλι, ο Νίκολα. Πήραμε μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ.»

Για την χημεία στην ομάδα: «Θεωρώ ότι είμαστε βελτιωμένοι. Ποτέ δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε αρκετά. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό. Στην EuroLeague είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Ακόμα και από ρόστερ και από πολύ καλές μεταγραφές. Εμείς κάναμε δύο προσθήκες οι οποίοι έχουν κουμπώσει καλά. Βγαίνουν καλύτερα και οι ρόλοι στο γήπεδο».

Για την επιστολή για την Εθνική: «Κακώς βγήκε αυτό που βγήκε προς τα έξω. Το περιεχόμενο αν είναι να βγει θα βγει τις επόμενες ημέρες. Ήταν μια προσωπική επιστολή των παικτών μέσω της ομάδας όπου ουσιαστικά εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια θέματα. Τίποτε παραπάνω. Κανείς από εμάς δεν έχει γυρίσει την πλάτη μας στην Εθνική. Προσωπικά είναι πολύ μεγάλη τιμή να είμαι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, να έχω την υγειά μου και να βρίσκομαι εκεί. Απλά έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είναι λίγο δύσκολες. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ποτέ και κανείς παίκτης μας δεν έχει το δικαίωμα και προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ πολύ λίγο να μπω σε μια τέτοια διαδικασία και να εκβιάσω. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα εκβιασμού. Λόγω και του αγώνα, δεν έτυχε να διαβάσω κάποια πράγματα. Μακάρι να βρεθεί μία λύση και να καταφέρουμε να δώσουμε το «παρών» στην Εθνική που αγαπάμε τόσο πολύ και που αγαπάει όλος ο κόσμος».

Για τη συνάντηση με τον Πιτίνο: «Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις παλιότερα με κάποιες δηλώσεις του προέδρου. Όπως είχε γίνει με έναν μύθο του ελληνικού μπάσκετ, όπως είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Όταν ήρθε στον ολυμπιακό δεν συνέχισε για κάποιους λόγος στην Εθνική. Τέλος πάντων δεν τα γνωρίζω καλά αυτά τα πράγματα. Προσωπικά μαζί με τον coach Πιτίνο βρεθήκαμε με τον Κώστα, τον οποίο εκτιμάμε και όταν μάθαμε ότι θα είναι στην Εθνική χαρήκαμε. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα έχουμε γίνει κάποια πράγματα τα οποία να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το «παρών»

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Πρέπει να καταφέρουμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να δείξουμε και άλλα σημάδια για να καταφέρουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.