Το «αφεντικό» της Ρεάλ δεν ξεχνά την EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Το «αφεντικό» της Ρεάλ δεν ξεχνά την EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ κλήθηκε να σχολιάσει τις 500 νίκες του Πάμπλο Λάσο και στάθηκε στον τελικό της EuroLeague με τον Ολυμπιακό.

Ο ιθύνων νους της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο Real Madrid TV κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Πάμπλο Λάσο συμπλήρωσε 500 νίκες με τη «Βασίλισσα», ξεχωρίζοντας δυο εξ αυτών.

«Θα μείνω σε αυτήν στον τελικό της EuroLeague, το 2015. Εδώ στην Μαδρίτη... Φτάσαμε στο γήπεδο και σχεδόν δεν μπορούσα να βγω από το λεωφορείο. Υπήρχαν περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι στους δρόμους. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο στο μπάσκετ, ήταν σκηνικό... ποδοσφαίρου. Θα σταθώ επίσης στον αποκλεισμό στα playoffs με 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε... Η Φενέρ ήταν σαρωτική όμως λιγότερο από δυο λεπτά από το τέλος του Game 3, οι οπαδοί μας σηκώθηκαν στο πόδι και μας χειροκρότησαν παρά την ήττα. Αυτή η κίνηση μας έδειξε ότι κάναμε κάτι σωστό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.