Πρίντεζης: «Ανεπίτρεπτοι οι 90 πόντοι, είμαστε διπλά στεναχωρημένοι»

Πρίντεζης: «Ανεπίτρεπτοι οι 90 πόντοι, είμαστε διπλά στεναχωρημένοι»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Ανεπίτρεπτοι οι 90 πόντοι, είμαστε διπλά στεναχωρημένοι»
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την βαριά ήττα από την Μακάμπι όπως επίσης και την... διπλή στεναχώρια του από τη στιγμή που η ομάδα απογοήτευσε τον κόσμο.

Αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ είπε στην κάμερα της Nova: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στην έδρα σου. Υπάρχουν μέρες που η επίθεση δεν είναι η καλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να προσφέρει ο καθένας από εκεί ου μπορεί και η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη» και συνέχισε:

«Ξέρω ότι όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκονται εδώ. Η εικόνα σήμερα ήταν πάρα πολύ άσχημη και ενώ ξεκινήσαμε καλά και σοβαρά δεν είχαμε διάρκεια και η αντίπαλη ομάδα γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να επιβληθεί, ήταν ανεπίτρεπτο αυτό.»

Και κατέληξε μην μπορώντας να κρύψει την στεναχώρια του: «Ο κόσμος ήρθε και τον ευχαριστούμε. Έφυγε στεναχωρημένος και αυτό μας κάνει διπλά στεναχωρημένους. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, η χρονιά είναι μεγάλη. Πολλές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν χημεία. Έχουμε παίκτες άπειρους στην EuroLeague. Θέλει πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε. Και στις προπονήσεις και πνευματικά.»