Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε!»

Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε!»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε!»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν από τα «κλειδιά» της νίκης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Αγία Πετρούπολη και όπως είπε υπήρχε μεγάλη θέληση για τη νίκη από τη στιγμή που η ομάδα είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Αρχικά ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων» είπε ότι «ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Κακά τα ψέματα, παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι πολύ νωρις, παίζαμε με πλάτη στον τοίχο. Κάναμε καλό παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά μερικές φορές χαλαρώνουμε σε κάτι τρίλεπτα και δεχόμαστε επιμέρους σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν θέλαμε να κάνουμε τα ίδια λάθη όπως στα προηγούμενα ματς. Σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να χαλαρώνουμε γιατί σε τέτοια ματς η διαφορά μειώνεται.»

Και συνέχισε: «Θέλουμε πάντα να κάνουμε καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο και δεν γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Όμως υπάρχει θέληση. Δεν θέλαμε να χάσουμε και αυτό φάνηκε. Βάλαμε και μερικά μεγάλα σουτ και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι.»

Όσο για την ψυχολογία και το πόσο πολύ θα επιδράσει στη συνέχεια; «Χάσαμε από δικά μας λάθη με την Βιλεμρμπάν. Το ίδιο και με την Αρμάνι Μιλάνο. Αν κερδίζαμε εκείνα τα παιχνίδια θα ήμασταν πιο χαλαροί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είναι σημαντικό να κάνουμε βήματα μπροστά στην διοργάνωση.»

Για τον ίδιο και την απόδοσή του (9π., 11ριμπ.), είπε: «Προσωπικά θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δεν είχα κάνει καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι προσπάθησα να δώσω περισσότερα σε τομείς που έλειπαν από την ομάδα. Έβγαλα ενέργεια. Σίγουρα πρέπει να προσπαθούμε όλοι σε κάθε τομέα για να παίρνουμε τη νίκη»