Παπανικολάου: «Στόχος του Ολυμπιακού η είσοδος στα playoffs!» (gTV)

Παπανικολάου: «Στόχος του Ολυμπιακού η είσοδος στα playoffs!» (gTV)

Παπανικολάου: «Στόχος του Ολυμπιακού η είσοδος στα playoffs!» (gTV)
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην Euroleague Greece και αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού καθώς και στη φορολογία που εμποδίζει τους ιδιοκτήτες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ άλλαξε πολλά στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», υπήρξαν όμως και κάποιες... σταθερές.

Ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε δίπλα στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη κρατώντας την ελληνική «Αγία Τριάδα» του Ολυμπιακού.

Ο 29άχρονος φόργουορντ μίλησε στην Euroleague Greece λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Ο «Παπ» αρχικά ανέφερε πως «είναι μία νέα αρχή με πολλές αλλαγές. Διαφορετικό μοτίβο, όμως κάθε χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία για κάτι καλό και θέληση για κάτι όμορφο».

Για τα μπάτζετ που εκτοξεύτηκαν σε αρκετές ομάδες της Euroleague ο Τρικαλινός φόργουορντ είπε ότι, «οι καιροί έχουν αλλάξει, τα μπάτζετ είναι πολύ μεγαλύτερα. Γεγονός είναι και πρέπει πάντα να το έχουμε στο μυαλό μας, πως η κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ανοίξει πάρα πολύ. Οι φορολογικές διαφορές ανάμεσα σε χώρες είναι μεγάλες. Δεν είμαι αρμόδιος, αλλά οφείλουμε να το σκεφτόμαστε».

Τέλος τόνισε πως, «στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπούμε στην οκτάδα. Η Euroleague έχει δυναμώσει πάρα πολύ και πρέπει να το έχουμε κατά νου. Τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχουν πολλές αλλαγές ακόμη και ε ομάδες που είναι μόνιμα στα Final 4».

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Κώστα Παπανικολάου: