Γιατράς: «Το ρόστερ μας είναι πλήρες»

Κάτια Πετροπούλου
Γιατράς: «Το ρόστερ μας είναι πλήρες»
Ο Μάκης Γιατράς έκανε λόγο για μια «συναρπαστική αναμέτρηση» με την Ούνικς Καζάν και τόνισε πως το ρόστερ του Προμηθέα είναι αυτό και... δεν αλλάζει.

Ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε μετά την νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο «Gomelsky Cup»:

«Θα πω ξανά πως ήταν μεγάλη τιμή που βρεθήκαμε σε αυτό το τουρνουά. Παίξαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά. Είδαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε ένα ταξίδι και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για την άψογη διοργάνωση και να ευχηθώ και στις υπόλοιπες ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους. Όσον αφορά το ματς με την Ούνικς, ήταν συναρπαστικό για όσους ήταν στο γήπεδο κι ελπίζω να έμειναν ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις των ομάδων».

Σε ερώτηση για το αν το ρόστερ του Προμηθέα είναι πλήρες, σχολίασε: «Αυτό είναι το ρόστερ της ομάδας μας, συν τους νέους παίκτες που έχουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου μας. Ο Φίλερ δεν έπαιξε, γιατί είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό από το ματς με την ΤΣΣΚΑ, αλλά το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες».