Ανοίγει η αυλαία του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»

Gazzetta team
Ανοίγει η αυλαία του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»
Έφτασε η ώρα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Φενέρ, της Μακάμπι και της Αρμάνι.

Τζάμπολ θα έχουμε σήμερα στο 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο.

Ξεκίνημα με το ματς της Αρμάνι κόντρα στη Φενέρ στις 16:45. Ακολουθεί το παιχνίδι των «πρασίνων» με τη Μακάμπι στις 19:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, που θα γίνουν το Σάββατο (21/9) μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού. Ο «Τυφώνας» βρει τη θέση του στο ΟΑΚΑ δίπλα στον αδερφό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του ματς με τους Ισραηλινούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Maccabi FOX Tel Aviv, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο άθλημα,

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

13.00: Συνέντευξη Τύπου
16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan
19.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Maccabi FOX Tel Aviv
22.00: Gala Dinner

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός
18.00: Τελικός
20.00: Απονομές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.