Η Ένωση Παικτών Euroleague γνώρισε τις Βιλερμπάν, Ζενίτ και Άλμπα (pics)

Gazzetta team
Η Ένωση Παικτών Euroleague γνώρισε τις Βιλερμπάν, Ζενίτ και Άλμπα (pics)
Την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους τρεις νέους συλλόγους της φετινής Euroleague είχε η Ένωση Παικτών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που συναντήθηκε με τις Βιλερμπάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Άλμπα Βερολίνου.

Ο managing directror, Μπόστιαν Νάχμπαρ, ο γενικός γραμματέας, Άνζε Μπλάζιτς και ο ELPA Advisor, Ουόλτερ Τζέκλιν, ταξίδεψαν σε Λυόν και Μάλαγα, και γνώρισαν εκ των έσω τις τρεις καινούριες ομάδες της Euroleague.

«Κατά την διάρκεια των πρώτων meetings με τις νέες ομάδες της Euroleague, επικεντρωθήκαμε στο να συστήσουμε την Ένωση Παικτών και να επισημάνουμε τις βελτιώσεις που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για τους παίκτες. Ήταν ωραία που είδαμε την αντίδραση και την θετική στάση των παικτών ως προς την Ένωση. Είναι σημαντικό να νιώθουν μέρος ενός μεγάλου γκρουπ παικτών που προσπαθεί να κάνει θετικές αλλαγές για τους παίκτες», υποστήριξε ο Νάχμπαρ.

Ο παίκτης της Βιλερμπάν, Ντέιβιντ Λάιτι, σχολίασε σχετικά ότι: «Είναι πολύ ωραίο! Αν δεις όλες τις τοπ διοργανώσεις στον κόσμο, έχουν αυτή την Ένωση. Νομίζω πως είναι κάτι που μόνο θα βοηθήσει τους παίκτες. Έχεις "φωνή", η γνώμη σου ακούγεται στους ανθρώπους που "τρέχουν" τη λίγκα, σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής και άνετος».

Η Ένωση Παικτών Euroleague θα συνεχίσει τα ταξίδια και τις συναντήσεις με τις ομάδες μέχρι και την 1η Οκτωβρίου και σχεδιάζει να βρεθεί σε Βαρκελώνη, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Μόσχα και Κάουνας.