Τσέρι για Ολυμπιακό: «Κόντεψαν να τον... σταυρώσουν για ένα προσωρινό οικονομικό πρόβλημα» (pics)

Ο Ουίλ Τσέρι μίλησε με τους ακολούθους του στο twitter και στάθηκε στον Ολυμπιακό, στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον Τζίμερ Φριντέτ.

Τσέρι για Ολυμπιακό: «Κόντεψαν να τον... σταυρώσουν για ένα προσωρινό οικονομικό πρόβλημα» (pics)

Την ευκαιρία να ρωτήσουν ότι θέλουν τον Ουίλ Τσέρι είχαν οι ακόλουθοι του στο twitter.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ο κόσμος πήγε να... σταυρώσει την ομάδα για ένα προσωρινό οικονομικό πρόβλημα, ενώ στάθηκε στους Βασίλη Σπανούλη και Τζίμερ Φριντέτ.

Όταν τον ρώτησαν για την απόφαση του Ολυμπιακού να παίξει στην Α2, απάντησε: «Πάντα θέλεις να παίξεις στην πρώτη κατηγορία, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης που πήρε η ομάδα». 

Ένας χρήστης του είπε πως πολλοί τον θεωρούν ως αδύναμο κρίκο, τονίζοντας πως όποιος το σκέφτεται έτσι, δεν έχει μυαλό, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τις απαντήσεις του στο γήπεδο.

Στη συνέχεια τόνισε πως πήγαν να σταυρώσουν τους Πειραιώτες για προσωρινό οικονομικό πρόβλημα: «H λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οικονομικά θέματα και τη μία φορά βγήκε, κόντεψαν να τη σταυρώσουν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα γίνουν».

Για τον Φριντέρ τόνισε πως  είναι σπουδαίος σκόρερ, αλλά ανέφερε πως πρέπει να περιμένει να τον δει πως θα προσαρμοστεί, ενώ για τον Βασίλη Σπανούλη και την  θύρα 7 αναφέρθηκε με μία λέξη. Θρύλος.