Πασκουάλ: «Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό»! (pic)

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία όπου μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τις μαζικές αλλαγές προπονητών στην EuroLeague.  

Πασκουάλ: «Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό»! (pic)

Ο Καταλανός προπονητής βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και παραχώρησε συνέντευξη στην Diario de Las Palmas και τον δημοσιογράφο David Rodriguez όπου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για τις πολλές αλλαγές προπονητών στην εφετινή EuroLeague. «Πρόκειται για σημεία των καιρών. Οι προπονητές είναι... προσωρινοί. Δημιουργείται μια κατάσταση και μπορεί να διαλυθεί έπειτα ένα κακό αποτέλεσμα αφού δεν υπάρχει υπομονή! Αν και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στους πάγκους της EuroLeague».

Εν συνεχεία ο Πασκουάλ μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Όταν ήλθα στον Παναθηναϊκό, η κατάσταση δεν ήταν εύκολη αφού η ομάδα είχε χάσει δυο πρωταθλήματα από τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε δυο πρωταθλήματα, δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι στη regular season για δυο σεζόν! Τα πήγαμε καλά στην EuroLeague κι εν τέλει αποκλειστήκαμε από δυο ομάδες που στο τέλος κατέκτησαν τον τίτλο (Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης). Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό από την εποχή μου στην Αθήνα».