Σφαιρόπουλος: «Ζω ένα όνειρο που είμαι κομμάτι της Μακάμπι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τα όσα έζησε στην Μακάμπι στην πρώτη του σεζόν στο Ισραήλ και τόνισε πως ζει ένα όνειρο που είναι προπονητής σε μια θρυλική ομάδα όπως οι Ισραηλινοί.

Σφαιρόπουλος: «Ζω ένα όνειρο που είμαι κομμάτι της Μακάμπι»

 Στο sport 5 του Ισραήλ μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και στάθηκε στην πορεία του στη Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας κόουτς

«Είμαι ευτυχισμένος που φέραμε ακόμη έναν τίτλο στην Μακάμπι. Όταν μεγάλωνα και έβλεπα τη Μακάμπι, ήταν πάντα μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη που έπαιρνε τίτλους. Σαν να ζω ένα όνειρο που είμαι κομμάτι της οικογένειας της Μακάμπι. Περήφανος που είμαι προπονητής εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες κια τους managers που με έφεραν σε ένα θρυλικό club. Είμαι τόσο ευτυχισμένος για πρώτη φορά και πάντα η πρώτη αγάπη είναι εξέχαστη.

Θέλουμε να κρατήσουμε τους περισσότερους από το staff της περασμένης σεζόν σε βασικές θέσεις για να είμαστε πιο δυνατοί. Δεν έχε συγκεκριμένο στυλ των παικτών που μου αρέσει. Η μέθοδος του παιχνιδιού και η φιλοσοφία μου είναι να φέρνω παίκτες που μπορούν να ταιριάξουν στο σύστημα σύμφωνα με την δουλειά που κάνουμε στο scouting.

Μόνο ο Πάργκο δεν ταίριαξε. Τον σέβομαι σαν χαρακτήρα και σαν παίκτη. Προσπάθησα να τον ταιριάξω στη φιλοσοφία μου, είχε καλά ματς που βοήθησαν την ομάδα, αλλά στο τέλος της σεζόν έπρεπε να πάρω μια απόφαση».