Βατούτιν: «Σεβαστήκαμε την απόφαση του Ντε Κολό»!

Ο Νάντο Ντε Κολό έκλεισε τον κύκλο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αντρέι Βατούτιν εξήγησε πως ο Γάλλος γκαρντ εξελίχθηκε σε παίκτη - κλειδί και ηγέτη της «ομάδας του στρατού»,  

Βατούτιν: «Σεβαστήκαμε την απόφαση του Ντε Κολό»!

Ο Ντε Κολό αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ έπειτα από πέντε χρόνια και ο Αντρέι Βατούτιν στάθηκε στην αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του Γάλλου γκαρντ. 

«Πριν από πέντε χρόνια όταν ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με τον Νάντο, είπε ότι αν ερχόταν θα γινόταν ο πρώτος Γάλλος που θα έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί γρήγορα η συμφωνία και ο Νάντο εκπλήρωσε όλες τις τρελές μας προσδοκίες και έγινε ένα από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι πολύ λυπηρό που ολοκληρώθηκε η εποχή του Νάντο Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια κατακτήσαμε δύο EuroLeague, ο Νάντο έγινε παίκτης-κλειδί και ο ηγέτης των ομάδων που είχαμε. Είμαστε υπερήφανοι που μέσα από την ομάδα μας έγινε ένα αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Είναι σπουδαίο που ο Νάντο έγινε βετεράνος της ΤΣΣΚΑ και είδαμε την αφοσίωσή του και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια πάνω στη δουλειά του. Πριν από έναν χρόνο, ο Νάντο ήρθε σε μένα έχοντας ιδέες για το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα και όλο το κλαμπ και αυτή η συζήτηση αποδείχθηκε πολύ σημαντική για το χτίσιμο μίας ατμόσφαιρας πρωταθλητισμού. Είναι τελειομανής σε όλα του, ένας πραγματικός ηγέτης που το δείχνει στην πράξη και περιμένει να του το επιστρέψουν και οι άλλοι. Είμαι σίγουρος πως ο Ντε Κολό έχει παραπάνω από έναν χρόνο ακόμη στο τοπ επίπεδο και ειλικρινά του εύχομαι καλή τύχη στο παρκέ και τα καλύτερα για την οικογένειά του».