Ρούντι: «Το back2back θα είναι κάτι ασύλληπτο»!

Ρούντι: «Το back2back θα είναι κάτι ασύλληπτο»!

Ρούντι: «Το back2back θα είναι κάτι ασύλληπτο»!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γίνει μόλις η τρίτη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague που κάνει το back2back και ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική!

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα της στο Final 4 της Βιτόρια (17-19/5), αποτελώντας την τρίτη ομάδα έπειτα από τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό που κάνει το back2back από τη σεζόν 2000-01.

«Είμαστε καλά, έχουμε προπονηθεί καλά κι έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για το κλαμπ. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για φαβορί σε αυτό το επίπεδο... Στη Βιτόρια βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άπαντες είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα είναι κάτι ασύλληπτο αν κατακτήσουμε δυο σερί τίτλους στην EuroLeague! Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με αυτή την ομάδα. Μας αρέσουν οι προκλήσεις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό» εξήγησε σχετικά ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.