Ο πιο εύκολος δρόμος για την Βιτόρια

Ο πιο εύκολος δρόμος για την Βιτόρια
Η Euroleague ενημέρωσε τους φιλάθλους των τεσσάρων ομάδων για τον ευκολότερο τρόπο να φτάσουν στην Βιτόρια.

Το Final 4 είναι προ των πυλών. Οι ομάδες θα φτάσουν αύριο στη Χώρα των Βάσκων και σιγά σιγά θα αφιχθούν και οι φίλοι των ομάδων.

Όπως είναι λογικό οι περισσότεροι κάτοχοι των εισιτηρίων είναι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων κι έτσι η Euroleague προτείνει τους πιο εύκολους τρόπους πρόσβασης.

Ξεκινώντας από αυτούς της Ρεάλ οι οποίοι μπορούν αν πετάξουν είτε στο Μπιλμπάο είτε στο Σαν Σεμπαστιάν και από εκεί είτε με τρένο είτε με αυτοκίνητο να φτάσουν στην Βιτόρια.

Οι φίλοι των τουρκικών ομάδων αισθάνονται τυχεροί λόγω Turkish Airlines. Εκ των βασικών χορηγών εδώ και χρόνια της διοργάνωσης, έχει προγραμματίσει απευθείας πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη στο Μπιλμπάο. Για όσους δεν έχουν αρκετά χρήματα υπάρχει και το road trip απόστασης περισσότερων από 3.000 χιλιόμετρα.

Αυτοί που θα ταλαιπωρηθούν είναι οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ αφού δεν υπάρχει απευθείας πτήση προς το Μπιλμπάο. Αν θέλει κάποιος να οδηγήσει μέχρι εκεί θα χρειαστεί υπομονή καθώς μιλάμε για απόσταση μεγαλύτερη των 3.700 χιλιομέτρων.

Η Euroleague πάντως έχει μεριμνήσει για όσους έχουν κλείσει ξενοδοχείο στο Μπιλμπάο ή στο Σαν Σεμπαστιάν αφού καθημερινά θα υπάρχουν δύο δρομολόγια προς και από το γήπεδο καθώς επίσης και για τη Fan Zone.