Λάσο: «Δεν επιλέγουμε αντίπαλο»!

Λάσο: «Δεν επιλέγουμε αντίπαλο»!

Λάσο: «Δεν επιλέγουμε αντίπαλο»!
Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών της Ρεάλ Μαδρίτης και σχολίασε τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής στην EuroLeague.

Η Ζάλγκιρις θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (4/4, 22:00) και ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε σχετικά ενόψει του αγώνα με τους Λιθουανούς στο WiZink Center:

«Ο Γιουλ αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα ενώ και ο Ρούντι έχει θέμα με τον αστράγαλό του. Ο Ράντολφ φαίνεται πως είναι καλύτερα σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του στον ώμο, όπως ο Ντεκ. Σε κάθε περίπτωση, οι τέσσερις είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν πριν γίνει γνωστό το πρόβλημα του Γιουλ που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες). Η Ζάλγκιρις δυσκολεύτηκε στις αρχές της χρονιάς επειδή έχασε πολλά παιχνίδια στην έδρα της όμως παραμένει ανταγωνιστική και διεκδικεί τις πιθανότητές της την τελευταία αγωνιστική. Η νίκη τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ένα μεγάλο βήμα και θα παίξουν τη... ζωή τους στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Ήταν δύσκολο για εμάς το παιχνίδι στο Κάουνας και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Δεν ανησυχώ για το ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs, γιατί δεν είναι στο χέρι μας. Είμαι ικανοποιημένος που περάσαμε και έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά ούτε επιλέγουμε αντίπαλο, ούτε είναι εύκολο να το κάνουν οι αντίπαλοί μας, είτε είναι η Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Ζάλγκιρις. Δεν κάνουμε υπολογισμούς, απλώς σκεφτόμαστε το καλύτερο για την ομάδα μας».