Σάρας: «Ο Πασκουάλ μού είπε το μεγαλύτερο μυστικό για την Euroleague» (vid)

Σάρας: «Ο Πασκουάλ μού είπε το μεγαλύτερο μυστικό για την Euroleague» (vid)
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έμεινε πολύ χαρούμενος από την νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού και αποκάλυψε το μυστικό που του είπε ο Τσάβι Πασκουάλ για να μείνει κάποιος «ζωντανός» στην Euroleague.

Ο Λιθουανός προπονητής είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου. Δεν παίξαμε καλά, αλλά συνεχίζαμε να παλεύουμε. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι».

Για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για τις θέσεις 6-8, που οδηγούν στα playoffs: «Ήταν προφανές πως θα ήταν η μεγαλύτερη μάχη, γιατί ήταν ξεκάθαρο για κάποιες ομάδες, ειδικά η πρώτη τριάδα, ότι θα είναι στα playoffs. Ακολούθησαν μετά οι Εφές και Μπαρτσελόνα. Για τις θέσεις 6-7-8 γίνεται μεγάλη μάχη. Είμαστε χαρούμενοι που παλέψαμε. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είμαστε μέσα στο θέμα πρόκρισης, ήταν το μόνο που μπορούσα να ζητήσω».

Για το πως ήταν η ομάδα του και ο Ολυμπιακός πριν από μερικές εβδομάδες και τη θέση που βρίσκονται τώρα: «Ο Πασκουάλ μου είπε ότι το μεγαλύτερο μυστικό είναι να μην χάσεις 3-4 ματς στη σειρά στην Euroleague. Αν δεν μπορείς να παίξεις με όλο σου το ρόστερ, είναι δύσκολα στην Euroleague, είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση. Ήμουν πολύ χαρούμενος όπως ήταν η ομάδα τέλος Δεκέμβρη, παίζαμε πολύ καλά. Μετά χάσαμε παίκτες, τα πράγματα έγιναν δύσκολα και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Αν κάνεις 3-4 ήττες, μπορείς να μείνεις εκτός, όπως και αν κάνεις 3-4 νίκες, να είσαι μέσα στην πρόκριση».

Για την 7η νίκη του στα τελευταία 8 ματς επί του Ολυμπιακού είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι κι άλλη ιστορία, δεν μπορείς να το συνδέσεις με τα προηγούμενα. Δεν υπάρχουν... θεωρίες, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε κάθε παιχνίδι».