Σάρας: «Ν' αποδείξουμε ξανά γιατί κερδίζουμε τον Ολυμπιακό!» (gTV)

Σάρας: «Ν' αποδείξουμε ξανά γιατί κερδίζουμε τον Ολυμπιακό!» (gTV)
Λίγες ώρες πριν το αποψινό κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό, ο «κακός δαίμονας» των «ερυθρολεύκων», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλάει στην Euroleague Greece για τον αγαπημένο του Θανάση, το ΝΒΑ, τη ζωή του έξω από το γήπεδο κι αποκαλύπτει το μυστικό του Καλάθη.

Πέρυσι βρέθηκε στο F4, αποκλείοντας στα play-offs τον Ολυμπιακό! Φέτος, η Ζαλγκίρις Κάουνας χτυπήθηκε από τραυματισμούς, όμως ακόμα έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αν κάνει το 2/2 και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Γι' αυτό και η σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι πολύ κρίσιμη για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του gTV, τόνισε πως αν οι παίκτες του ήταν υγιείς, τότε θα διεκδικούσαν με αξιώσεις την έκτη θέση της κανονικής περιόδου!

Ο Λιθουανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για μια ομάδα του ΝΒΑ, την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ αποκάλυψε το μυστικό της εξαιρετικής πορείας του Νικ Καλάθη, αλλά και το πώς η Ζαλγκίρις τρέχει ένα εκπληκτικό 6-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό!