Ολυμπιακός: Νίκη, το μοναδικό αποτέλεσμα!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός: Νίκη, το μοναδικό αποτέλεσμα!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, με περιθώρια απώλειας να μην υπάρχουν και η νίκη να είναι η μοναδική... επιλογή.

Όπως τόνισε και ο Ζακ ΛεΝτέι στις δηλώσεις του, όχι πλέον λόγια, όλοι πρέπει να... μιλήσουν στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο αντιπάλους (21:00, NS1).

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει κυρίως την ψυχολογία και θα δώσει νέα ώθηση, λίγο πριν το τέλος. Παράλληλα, και τα πράγματα στην βαθμολγία δεν είναι εύκολα πια, αφού ο Ολυμπιακός με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχει βρεθεί στην 8η θέση και μία νίκη σε συνδυασμό με το καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος, μπορούν να τον βοηθήσουν να ανέβει στην κατάταξη.

Η περιφέρεια του Ολυμπιακού «μαστίζεται» από τραυματισμούς, αφού ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι εκτός, ενώ οι υπόλοιποι οφείλουν να κάνουν step up και να βοηθήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη και η Μπάγερν Μονάχου... παίζει τα τελευταία της χαρτιά στο Φάληρο. Οι Γερμανοί θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν και θα το κάνουν σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό.