Βεζένκοβ: «Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας»

Gazzetta team
Βεζένκοβ: «Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας»
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ σχολίασε την επιλογή της διοικήσης του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για την απόφαση της διοίκησης να μην κατέβει η ομάδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο 100%. Στηρίζουμε κάθε απόφαση του μάνατζμεντ, ων προέδρων. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το πρόγραμμα που γίνεται ευνοϊκότερο:
«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η Μπάγερν. Στα 7 τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τα έξι, οπότε δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, παίκτες που δεν θα παίξουν για τα συμβόλαια και την τιμή τους, ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί. Η Μπάγερν θέλει την πρόκριση, έχει ταλαντούχους παίκτες και είναι σίγουρο ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να την κερδίσουμε».

Για τον μεγάλο σταρ της Μπάγερν, τον Ντέρικ Oυίλιαμς:
«Ο Ντέρικ Oυίλιαμς ήταν Νο.2 στο ντραφτ, είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν φοβόμαστε κανένα, έχουμε τους παίκτες όχι μόνο να αμυνθούμε απέναντι στον Oυίλιαμς, αλλά και να του επιτεθούμε».

Για τις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς:
«Ο Βασίλης και ο Στρέλνιεκς έιναι δύο γκαρντ που μας δίνουν πολλά πράγματα, σκορ, δημιουργία. Οι απουσίες είναι πάντα σημαντικές, αλλά αυτοί που παίζουν στο παρκέ είναι οι πρωταγωνιστές. Σύσσωμη η ομάδα που θα παραταχθεί θα προσπαθήσει για τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.