Μπλατ: «Αγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπλατ: «Αγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης» (vid)
O Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα μείνει εκτός ο Βασίλης Σπανούλης.

Λίγο πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην σημασία του αγώνα αρχικά, ενώ σε ερώτηση για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλης τόνισε ότι δεν έχει απάντηση για το πόσο θα λείψει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αλλά είναι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αναλυτικά:

«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, είχαμε πρόβλημα με αυτό. Είναι σημαντικό.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, η αντίπαλος μας έχει εμπειρία, καλό σουτ και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.

Είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης. Θα είναι έξω για λίγο, είναι δύσκολο τραυματισμός, δεν ξέρω ακριβώς πόσο, αλλά ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει το παν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παρκέ.

Η απουσία του Βασίλη και του Στρέλνιεκς βάζει πίεση στους άλλους, πρέπει να κάνουν step up, πρέπει να αναταποκριθούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.