Σβεντ: Ανοιχτό να προλάβει Παναθηναϊκό (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σβεντ: Ανοιχτό να προλάβει Παναθηναϊκό (pics)
Ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξήγησε πως ο Αλεξέι Σβεντ αναμένεται να πατήσει ξανά παρκέ σε 2-3 εβδομάδες ενώ η Χίμκι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ στις 22 Φεβρουαρίου.

Ο Αλεξέι Σβεντ αγωνίστηκε στα οκτώ από τα πρώτα εννιά παιχνίδια της Euroleague (σ.σ. έλειψε την 7η αγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ) και η ομάδα του είχε ρεκόρ 3-5, μετρώντας 25.3 πόντους με 40.2% στο τρίποντο και 7.4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Η Χίμκι πορεύεται τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξήγησε πως ο Σβεντ αναμένεται να επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες.

Παράλληλα, ο προπονητής της Χίμκι επιβεβαίωσε ότι η ρωσική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, από τη στιγμή μάλιστα που ο Άντονι Γκιλ τέθηκε νοκ άουτ ενώ αναφέρθηκε στις 7 απολύσεις προπονητών της EuroLeague.

«Όταν ήμουν παίκτης, όλοι κατηγορούσαν τους ξένους. Πλέον οι GMs είναι πολύ επιθετικοί. Θέλουν αποτελέσματα και ο κόουτς είναι ο πρώτος που θα κατηγορηθεί. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσαρμοστείς. Πιστεύω πως αυτή δεν ήταν η τελευταία αλλαγή» ανέφερε χαρακτηριστικά.