«Όλοι όσοι εμπλέκονται, ξέρουν τι έγινε και πήγα στον Παναθηναϊκό!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Όλοι όσοι εμπλέκονται, ξέρουν τι έγινε και πήγα στον Παναθηναϊκό!» (gTV)
Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει στην Euroleague Greece για την επίσκεψη στο ΣΕΦ, τον Σφαιρόπουλο που θα αντιμετωπίσει στο Τελ Αβίβ και σχολιάζει την αποχώρηση του Πασκουάλ. Ο Αγραβάνης και οι λόγοι της αποτυχίας στα εκτός έδρας ματς.

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ο 11ος παίκτης στην ιστορία που επιλέγει να μεταπηδήσει από το ένα «αιώνιο» στρατόπεδο στο άλλο, ακριβώς πέντε χρόνια μετά από την πρώτη μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού «για τα μάτια του», που είχε βρει κερδισμένους τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε μερικές εβδομάδες μετά τον γάμο του Γιώργου Πρίντεζη, στον οποίο ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ ήταν κουμπάρος.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που πλέον φοράει την «πράσινη» φανέλα κι έχοντας πλέον πάρεις τις πρώτες γεύσεις από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στην εφετινή σεζόν, «άνοιξε τα χαρτιά του» στην Euroleague Greece και κατέθεσε την δική του οπτική για πολλά θέματα που απασχολούν την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Περίπου 24 ώρες πριν το πολύ κρίσιμο ματς του «τριφυλλιού» με την Μακάμπι στο Τελ Αβιβ, ο "Papi" μιλάει για την σχέση του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Ισραήλ, σχολιάζει την κακή εικόνα της ομάδας του μακριά από το ΟΑΚΑ, εκφράζει την λύπη του για την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ και «ανοίγεται» για πρώτη φορά τόσο πολύ σχετικά με το θέμα της μετακίνησής του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, καταθέτοντας την δική του θέση στην «κόντρα» με τον πρώην συμπαίκτη, Δημήτρη Αγραβάνη. Όλη η συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.