Φοβερός Παπανικολάου για Μιλουτίνοφ: «Θα πάει στο ΝΒΑ και θα κλαίμε»!

Gazzetta team
Φοβερός Παπανικολάου για Μιλουτίνοφ: «Θα πάει στο ΝΒΑ και θα κλαίμε»!
Ο Κώστας Παπανικολάου έχει αδυναμία στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και αυτό φαίνεται!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κλήθηκε να μιλήσει για τον συμπαίκτη του στην κάμερα της Nova και είπε με το γνωστό του χιούμορ: «Μεγαλώνουν οι followers στο instagram. Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε. Θα πάει στο ΝΒΑ του χρόνου και εμείς θα κλαίμε!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπαθείς να ελέγχεις το κορμί σου. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο, με πολλά παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπήρξε καταπόνιση, όμως η δουλειά που έγινε με το σταφ είναι πολύ σημαντική. Είμαστε καλά, υγιείς και προχωράμε.

Το κομμάτι της χημείας έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, για να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα φέρνει νίκες και θα αρέσει στον κόσμο. Όταν συνδυάζεις εμφάνιση και νίκη είναι το καλύτερο. Όσο προσπαθείς, βελτιώνσαι. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα.

Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο για μία ακόμα βραδιά. Δώσαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, όπου η Χίμκι ήταν άστοχη.Στο δεύτερο μέρος η άμυνα ήταν πιο συμπαγής κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε εύκολους πόντους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.