Η «τρέλα» του Μπλατ με τον Μπόγρη έχει αιτία

Η «τρέλα» του Μπλατ με τον Μπόγρη έχει αιτία

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Η «τρέλα» του Μπλατ με τον Μπόγρη έχει αιτία
Ο Γιώργος Μπόγρης τις τελευταίες οκτώ μέρες και στα δύσκολα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός μετρά 9 πόντους με 72% στα δίποντα.

Ο Ολυμπιακός σε 8 μέρες έδωσε 4 παιχνίδια και τελείωσε με ρεκόρ 3-1. Στο συγκεκριμένο διάστημα και τα τέσσερα ματς ήταν αρκετά δυνατά λόγω της ποιότητας των αντιπάλων, ωστόσο τα έκανε πιο δύσκολα η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ σε τρία από αυτά.

Σε αυτό το διάστημα ο Γιώργος Μπόγρης βγήκε μπροστά, έπαιξε ιδανικά και πρωταγωνίστησε για χάρη της ομάδας του. Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν συνήθως παίρνεις garbage time, να καλείσαι να γίνει πρωταγωνιστής και να το καταφέρνεις.

Ο Έλληνας σέντερ το κατάφερε και για αυτό δέχτηκε τα εύσημα του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος μετά τον Προμηθέα δήλωσε... «Αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Μπόγρης στα τελευταία παιχνίδια με τον σημαντικό χρόνο που του έχει δοθεί δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι και τι προσωπικότητα και χαρακτήρα έχει. Και να σας πω την αλήθεια, είμαι στον χώρο πολλά χρόνια όπως ξέρετε και με την θέληση του Θεού θα παραμείνω για κάμποσα ακόμα, αλλά όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός τον πήρε πριν έρθω εγώ. ΓιατΊ το κατάλαβαν αυτό. Είναι αυτό που θέλει η ομάδα».

Ο Μπόγρης τις τελευταίες οκτώ μέρες (ΑΕΚ, Μπασκόνια, Ρεάλ, Προμηθέας) μετρά 9 πόντους με 72% στο δίποντο, 3,7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΡΗ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ 10ΗΜΕΡΟ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΧΡΟΝΟΣΠΟΝΤΟΙΔΙΠΟΝΤΑΡΙΜΠΑΟΥΝΤΑΣΙΣΤ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ10:0863/523
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ15:0942/35
ΡΕΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ20:34126/623
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ24:37147/1163
ΜΕΣΟ ΟΡΟ972%3.72.2