Καλάθης: «Ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα»

Καλάθης: «Ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα»

Gazzetta team
Καλάθης: «Ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα»
Ο Νικ Καλάθης κλήθηκε να σχολιάσει την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε πως οι «πράσινοι» είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν χωρίς τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο έπειτα από 2μιση χρόνια και ο Καλάθης μίλησε στην Media Day ενόψει του αυριανού (21/12, 21:00) αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο όπου, παρεμπιπτόντως, θα κοουτσάρουν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Γιώργος Βόβορας.

Πως θα βγει ο Παναθηναϊκός από αυτή την κατάσταση;
«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίζουμε με ένα στόχο και να δίνουμε μάχη για 40 λεπτά».

Είναι θετικό το ότι έχετε συνεχόμενα παιχνίδια;
«Είναι καλό να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να μάθουμε από το τελευταίο ματς και να ανταπεξέλθουμε άμεσα και να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Καλάθης μίλησε:

Για την πίεση που υπάρχει από τη διοίκηση: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου, να παίζω μπάσκετ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα».

Για το αν είναι αυτή μία από τις δυσκολότερες περιόδους από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό: «Είχαμε και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις, αυτή τη φορά υπάρχει περισσότερη πίεση, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, είναι η δουλειά μας να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις, έχουμε μία καλή ομάδα, ελπίζω να ανακάμψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Για την επιστροφή του Τζέιμς στο ΟΑΚΑ: «Ο Μάικ είναι το αφεντικό, θα είναι ένα δύσκολο ματς».