Μπόγρης: «Εξαιρετικό το 8-5, μπορούμε και 10-5»

Gazzetta team
Μπόγρης: «Εξαιρετικό το 8-5, μπορούμε και 10-5»
Για πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα έκανε λόγο ο Γιώργος Μπόγρης, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να τονίζει και για τον εαυτό του πως είναι έτοιμος να αρπάξει όλες τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Αναλυτικά ο Μπόγρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία ανέφερε τα εξής:

Για τη νίκη στη Βαρκελώνη: «Είναι σημαντική νίκη και μάλιστα σε δύσκολο γήπεδο. Ο αντίπαλος προερχόταν από κακό μήνα και ήθελε πολύ τη νίκη και το περιμέναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέραμε να φέρουμε στα μέτρα μας το παιχνίδι», είπε αρχικά, αναφερόμενος στη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Για τη συνέχεια της ομάδας του: «Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και είναι εξαιρετικό ρεκόρ το 8-5. Με συγκέντρωση και συνέπεια και επειδή φτιάχνει το πρόγραμμα τώρα, μπορεί να γίνει και 10-5 το ρεκόρ μας, μπορούμε να πλασαριστούμε στις top ομάδες».

Για τη δική του συνεισφορά στο παιχνίδι, που ήρθε σε κρίσιμο ματς: «Ήταν ευκαιρία για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Έχω ένσταση για τα φάουλ που χρεώθηκα. Είχαμε μηδέν ομαδικά και κάποιος έπρεπε να μπει στον στόχο. Στάλα-στάλα θέλω να καταφέρω να βγάλω και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου, να προσφέρω σε άλλους τομείς και στάλα-στάλα να… ξεδιψάσω».