Πασκουάλ: «Για να κερδίσουμε πρέπει να τα κάνουμε όλα καλά»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Για να κερδίσουμε πρέπει να τα κάνουμε όλα καλά»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και παραδέχτηκε ότι αν ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη, θα πρέπει οι παίκτες του να τα κάνουν όλα σωστά.

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει ήδη στην Μαδρίτη, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ρεάλ για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Πασκουάλ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει όλα σωστά για να κερδίσει.

Αναλυτικά:

«Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.