ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Παπανικολάου: «Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές, τώρα νιώθω καλύτερα»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ, για το ξεκίνημα του στην σεζόν, αλλά και το πρόγραμμα ONE TEAM όπου συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Παπανικολάου: «Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές, τώρα νιώθω καλύτερα»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Μαυροβούνιο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα ONE TEAM.

Αναλυτικά:

«Όποιος λέει ότι δεν είναι καλή ομάδα η Μπουντούτσνοστ, μάλλον δεν έχει δει το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.  Αν δεν προσέξεις και την αφήσεις να βρει ρυθμό και να πάει σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλά τρίποντα, μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά. 

Πιστεύω πως αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, θα έχουμε έναν λόγο παραπάνω στο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια νίκη, οπότε το κίνητρό μας πρέπει να είναι υψηλό. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νιώσουν άνετα».

Για την προσωπική του παρουσία:

«Η αλήθεια είναι πως είχα ένα αργό ξεκίνημα. Είχα έναν τραυματισμό, πήγα καλά στην Εθνική αλλά είχα ένα νέο πρόβλημα, αλλά τώρα αισθάνομαι καλά. Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές, νέα φιλοσοφία, νέος προπονητής και το σημαντικό είναι να κερδίζει και να προοδεύει η ομάδα».

Για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ONE TEAM: 

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που για τρίτο χρόνο συμμετέχω. Βλέπουμε παιδιά να χαίρονται, άτομα που δεν έχουν ίχνος κακίας ή ψευτιάς μέσα τους. Στις ΗΠΑ είναι πιο διαδεδομένες τέτοιες ενέργειες, αλλά και η Euroleague προχωρά σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία όλα αυτά τα χρόνια. Το μπάσκετ είναι παραπάνω από το να βάλεις την μπάλα στο καλάθι.

Μια μικρή κουβέντα, μια φωτογραφία ή ένα χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά είναι σημαντικό. Κι εγώ μικρός θυμάμαι ακόμη και τώρα το ρίγος όταν έβλεπα από κοντά ανθρώπους του μπάσκετ, που ήταν παράδειγμα για μένα. Έχουμε χρέος πέρα από το μπάσκετ να προσφέρουμε σε αυτό το κομμάτι».