Παππάς: «Νίκη για να αλλάξει η διάθεση εκτός έδρας»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Βιτόρια και τόνισε ότι είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να αλλάξουν τις εμφανίσεις που έχουν εκτός έδρας.

Παππάς: «Νίκη για να αλλάξει η διάθεση εκτός έδρας»

Ο Νίκος Παππάς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σχολίασε το επερχόμενο ματς με την Μπασκόνια, τονίζοντας ότι υπάρχει κούραση, αλλά η άμυνα θα είναι το... όπλο για την ομάδα του. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξει την διάθεση για τα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε κάποιες βασικές σταθερές με την Μπαρτσελόνα. Η Μπασκόνια είναι ομάδα με νέο προπονητή. Δίνει πρώτο ματς στην έδρα της. Οι παίκτες θα έχουν έξτρα διάθεση να δείξουν καλό πρόσωπο. Παραδοσιακά περνάμε δύσκολα στην Βιτόρια ενώ είναι και η κούραση από την χθεσινή αναμέτρηση», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

«Πρέπει να είμαστε και πάλι δυνατοί στην άμυνα. Χθες κρατήσαμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα χαμηλά στο σκορ, κάτι που σημαίνει πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να κρατήσουμε χαμηλά οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Μπασκόνια έχει νέο προπονητή, όλοι θα έχουν έξτρα διάθεση για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Παραδοσιακά περνάμε δύσκολα βράδια στη Βιτόρια, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση παρά την κούραση»

Κλείνοντας, για το αν υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης στην ομάδα μακριά από το ΟΑΚΑ, απάντησε:

«Όταν θεμελιώνεται μια άσχημη κατάσταση εκτός έδρας, η αυτοπεποίθησή μας πέφτει. Είναι φανερό και αυτονόητο. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στη Βιτόρια, θα πάμε με άλλη διάθεση στη συνέχεια. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Δεδομένα όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ με 20.000 κόσμο είναι διαφορετικά από το να παίζεις με ένα κοινό που είναι εναντίον σου. Όμως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να αντεπεξέλθουμε».