Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ της EuroLeague για τον Λάρι Μπράουν! (vid)

Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ της EuroLeague για τον Λάρι Μπράουν! (vid)
Η EuroLeague παρουσίασε το promo video για το ντοκιμαντέρ που αφορά τον Λάρι Μπράουν με τίτλο «The Learning Master» ενώ ακολουθούν οι παραγωγές για τους back2back τίτλους της Μακάμπι και τον Νικ Καλάθη.

Ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το NCAA ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Τορίνο σε ηλικία 78 ετών, κοουτσάροντας την ιταλική ομάδα στη Serie A και το EuroCup.

Έτσι, λοιπόν, η EuroLeague Basketball παρουσίασε το promo video του ντοκιμαντέρ που ετοίμασε για τον θρυλικό κόουτς με τίτλο «The Learning Master» σε συνέχεια των εντυπωσιακών παραγωγών της σειράς «The Insider»!

Το ντοκιμαντέρ αφορά την ευρωπαϊκή στροφή στην καριέρα του Λάρι Μπράουν και τα κίνητρα πίσω από την απόφασή του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αναλάβει την Τορίνο. «Πάντα είχα διάθεση να μαθαίνω πράγματα και να εκτιμώ τη δουλειά που κάνω» εξήγησε μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς στο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

Παρεμπιπτόντως, τα επόμενα ντοκιμαντέρ της σειράς «The Insider» αφορούν τους back2back τίτλους της Μακάμπι (2004-05) και τον Νικ Καλάθη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.