Προβληματίζει η απόδοση του Ολυμπιακού στα δεύτερα ημίχρονα

Προβληματίζει η απόδοση του Ολυμπιακού στα δεύτερα ημίχρονα

Προβληματίζει η απόδοση του Ολυμπιακού στα δεύτερα ημίχρονα
Η Euroleague Greece παρουσιάζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο των μέχρι τώρα αναμετρήσεων έχοντας ρεκόρ 1-1-5.

Ο Ολυμπιακός μετά από εφτά αγωνιστικές στην Euroleague μετρά ένα ρεκόρ 3-4 αν και ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο εντυπωσιακές νίκες μακριά από την έδρα του. Οι Πειραιώτες όπως και οι αρκετές ομάδες στη διοργάνωση ακόμη ψάχνουν τη... χημεία τους βγάζοντας ορισμένες αδυναμίες στο παρκέ.

Η Euroleague Greece γράφει για την απόδοση των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ στην τρίτη περίοδο και γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο των μέχρι τώρα παιχνιδιών τους.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο γενικότερα δεν παρουσιάζεται όπως θα έπρεπε και θα ήθελε ο προπονητής του. Οι «ερυθρόλευκοι» στα εφτά ματς μέχρι τώρα έχουν ρεκόρ 1-1-5.

Μόνο στη Χίμκι επικράτησαν στο επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου ενώ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθαν ισόπαλοι. Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΒ' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Χίμκι - Ολυμπιακός32-43
Μπασκόνια - Ολυμπιακός41-35
Ολυμπιακός- Αρμάνι34-55
Ολυμπιακός - Μακάμπι43-43
ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός38-30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός38-30
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε33-34

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Το ρεκόρ του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά το επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα είναι 3-4 (ίδιο με το συνολικό του ρεκόρ).

Πάντως αυτό δε σημαίνει πως στα τρίτα δεκάλεπτα που κέρδισε, πανηγύρισε και τη νίκη. Αυτό μπορεί να συνέβη κόντρα σε Μπασκόνια και Μακάμπι, αλλά όχι και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΚΟΡ Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Χίμκι - Ολυμπιακός20-19
Μπασκόνια - Ολυμπιακός13-17
Ολυμπιακός- Αρμάνι22-29
Ολυμπιακός - Μακάμπι23-20
ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός21-9
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός26-14
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε14-11

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.