Λεκαβίτσιους: «Δεν παίζω πολύ, γιατί ο Νικ παίζει καλύτερα από εμένα» (gTV)

Λεκαβίτσιους: «Δεν παίζω πολύ, γιατί ο Νικ παίζει καλύτερα από εμένα» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Λεκαβίτσιους: «Δεν παίζω πολύ, γιατί ο Νικ παίζει καλύτερα από εμένα» (gTV)
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στην κάμερα της gTV για τη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το πόσο δύσκολο είναι να παίζει πίσω από τον Νικ Καλάθη, το γεγονός ότι θα ήθελε να μάθει από εκείνον, τους στόχους της ομάδας του, το... ενδιαφέρον της Ζάλγκιρις, αλλά και τη συμβουλή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Η αλήθεια είναι ότι οποιοσδήποτε και αν ερχόταν πίσω από τον Νικ Καλάθη, ο ρόλος του θα ήταν - τρόπον τινά - άχαρος! Και πώς να μην ήταν από τη στιγμή που ο βασικός point guard της ομάδας αποτελεί και έναν από τους καλύτερους παίκτες (αν όχι τον καλύτερο) στην θέση του.

Βέβαια ο Λούκας Λεκαβίτσιους το γνώριζε καλά και ήταν έτοιμος να αποδεχτεί αυτόν τον ρόλο. Όσο δύσκολος και αν είναι... Όπως είπε στην κάμερα της gTV για λογαριασμό της bwin, του επίσημου χορηγού της EuroLeague Basketball, «μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο όμως μπορώ να καταλάβω τον coach. Μερικές φορές μπαίνω στο γήπεδο και παίζω καλά όμως δεν μπορώ να παίξω περισσότερο γιατί ο Νικ παίζει καλύτερα από εμένα» δίνοντας στο... 100% το στίγμα του ρόλου του στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων ο Λιθουανός γκαρντ είπε ότι θα ήθελε να μάθει τα μυστικά της πάσας γιατί «ξέρω ότι δεν είμαι καλός πασέρ αλλά ότι σκοράρω» ενώ στάθηκε στα όσα του λέει ο Καλάθης και τις συμβουλές που του δίνει. Επίσης μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το κίνητρο που έχει κάθε φορά που... έρχεται το ντέρμπι, τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και την συγκρατημένη αισιοδοξία για τη σεζόν, ενώ απάντησε και όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ζάλγκιρις το περασμένο καλοκαίρι και τη μεγάλη συμβουλή που του έχει δώσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.