Σέσιονς: «Ήρθα στη Μακάμπι και μου είπαν να μην... φοράω κόκκινα!» (vid)

Σέσιονς: «Ήρθα στη Μακάμπι και μου είπαν να μην... φοράω κόκκινα!» (vid)

Gazzetta team
Σέσιονς: «Ήρθα στη Μακάμπι και μου είπαν να μην... φοράω κόκκινα!» (vid)
Ο Ραμόν Σέσιονς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ,ψ στάθηκε στην... αντιπαλότητα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ενώ εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.

Ο έμπειρος γκαρντ με 11 χρόνια παρουσίας στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη είπε μεταξύ άλλων ότι «ήρθα στην Μακάμπι γιατί στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για μια από τις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ» και συνέχισε: «Θα έχω την ευκαιρία να αποκτήσω την εμπειρία και του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά τα 11 χρόνια που πέρασα στο ΝΒΑ. Θεωρώ ότι θα βοηθήσω με την εμπειρία μου ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Ενώ στάθηκε και στο... πρώτο πράγμα που του είπαν! «Το πρώτο πράγμα που έμαθα μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο είναι ότι δεν πρέπει να φοράω κόκκινα γιατί έχει να κάνει με εγχώρια αντιπαλότητα. Οπότε είναι έτοιμος να φοράω μόνο μπλε και κίτρινα» και συνέχισε: «Γνωρίζω κάποια πράγματα για το μπάσκετ στο Ισραήλ και αυτό μέσω του Όμρι Κάσπι με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στο Κλίβελαντ. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα».

Και κατέληξε: «Μίλησα με τον coach ο οποίος είχε βρεθεί και στους Ατλάντα Χοκς. Του αρέσει να τρέχει η ομάδα στο ανοικτό γήπεδο και αυτό είναι και το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ακόμα και στο ΝΒΑ η EuroLeague είναι πολύ διαδεδομένη για τον μεγάλο της ανταγωνισμό».