Λάσο: «Είμαστε "πεθαμένοι", δεν ξεκουραστήκαμε 2 εβδομάδες»!

Λάσο: «Είμαστε "πεθαμένοι", δεν ξεκουραστήκαμε 2 εβδομάδες»!

Λάσο: «Είμαστε "πεθαμένοι", δεν ξεκουραστήκαμε 2 εβδομάδες»!
Η Ρεάλ έδωσε πέντε αγώνες το διάστημα 11-21 Οκτωβρίου και ο Πάμπλο Λάσο παραδέχτηκε πως οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης... κλάταραν.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής της EuroLeague που εφαρμόζεται από τη σεζόν 2016-17 (συμμετοχή 16 ομάδων, regular season 30 αγωνιστικών, όλοι εναντίον όλων) αυξάνει τις απαιτήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών που καλούνται να... επιβιώσουν σε μια «γεμάτη» σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε πέντε αγώνες από τις 11 ως τις 21 Οκτωβρίου, με δεδομένο ότι μεσολάβησε η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague.

Αναλυτικά...
11/10 vs Νταρουσάφακα
14/10 vs Μπανταλόνα
17/10 vs Αρμάνι Μιλάνο (εκτός)
19/10 vs Μπασκόνια
21/10 vs Ομπραντόιρο (εκτός)

«Στα αποδυτήρια υπάρχει τεράστια κούραση. Ακόμα και ο πάγκος είναι ήσυχος. Έχουμε την αίσθηση πως είμαστε εξαντλημένοι. Δώσαμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια... Δεν ξεκουραστήκαμε για σχεδόν 2 εβδομάδες και πλέον έχουμε μπροστά μας δυο εντός έδρας αγώνες. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πλέον πρέπει να αναρρώσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ανέφερε σχετικά ο Πάμπλο Λάσο.