Το mini αφιέρωμα της Euroleague στον Μπλατ (vid)

Το mini αφιέρωμα της Euroleague στον Μπλατ (vid)

Το mini αφιέρωμα της Euroleague στον Μπλατ (vid)
H Euroleague ασχολήθηκε με την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανισραηλινός προπονητής απασχόλησε την Euroleague η οποία του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα.

Εκτός από τον Ντέιβιντ Μπλατ μιλούν για αυτόν οι Βασίλης Σπανούλης, Άξελ Τουπάν, Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Κώστας Παπανικολάου.

Μπλατ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετική. Θέλω να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ. Είναι ένα μέρος που μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου και θέλω να πετύχουμε. Αν δεν είσαι έτοομος να δουλέψεις και να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της σεζόν, τις καλές και τις κακές στιγμές, δεν είσαι έτοιμος τότε».

Σπανούλης: «Ο κόουτς Μπλατ είναι εξαιρετικός, όλοι τον ξέρουν. Μεγάλη εμπειρία, σπουδαία αποτελέσματα όπου κι αν δούλεψε είτε σε σύλλογο είτε σε εθνική ομάδα. Θέλουμε να μάθουμε από αυτόν και να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του».

Τουπάν: «Δε μιλάει απλά για να πει κάτι. Ό,τι μας λέει έχει νόημα».

Ουίλιαμς Γκος: «Προσπαθεί αν είναι φιλικός με μας, αλλά υπάρχουν και στιγμές που γίνεται αυστηρός. Οσα έχει καταφέρει στην καριέρα του είναι γνωστά. Μου αρέσει που θέλει να ξέρει τα πάντα για τους παίκτες του».

Παπανικολάου: «Είναι μία ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε με έναν σπουδαίο προπονητή και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό φέτος».