Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Euroleague»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Euroleague»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πρέπει να έχει την καλύτερη άμυνα στη Euroleague.

Στην άμυνα στάθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Γκραν Κανάρια (21:00, 18/10) και της συνέχειας στις υποχρεώσεις της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Novasports

Για την ήττα από την Μπάγερν: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα, να κρατήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες, να δείξουμε την ταυτότητά μας και να συνεχίσουμε. Έχουμε τα προσόντα να για να ξεκινάμε από την άμυνα όπως έχει στηθεί η ομάδα, δεν πρέπει να αφήνουμε τα ματς να πηγαίνουν στους 80 πόντους, δεν πρέπει να τρώμε τόσο εύκολους πόντους».

Για την άμυνα που πρέπει να παίξει η ομάδα του: «Η ομάδα φέτος είναι πιο αθλητική και εκρηκτική. Πρέπει να είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Euroleague και εντός και εκτός έδρας. Δεν έχει να κάνει με κανέναν παίκτη μεμονωμένα, κανένας δεν χάνει και δεν κερδίζει μόνος του. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του, αλλά ακόμα και αν ήμασταν στο 2-0 δεν μπορείς να κρίνεις από το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Όλα αυτά είναι στο χθες και αύριο πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Δεν μία τόσο μεγάλη σεζόν δεν μπορείς να βάλεις συμπεράσματα στην αρχή, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Σε κάποιες χρονιές έχουν γίνει πολύ καλά αποτελέσματα στην αρχή και το τέλος δεν ήταν καλό ή το αντίστροφο. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στη Γερμανία και μας στηρίζει. Περιμένουμε και αύριο τον κόσμο για να συνεχίσουμε το έργο μας».

Για την Γκραν Κανάρια: «Καμία ομάδα στην Εuroleague δεν είναι μικρό μέγεθος, αν ήταν δεν θα έπαιζε στην διοργάνωση».