Βασιλειάδης: «Έχει έλθει η ώρα για Final 4 στην Αθήνα»! (vid)

Βασιλειάδης: «Έχει έλθει η ώρα για Final 4 στην Αθήνα»! (vid)
O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του Final 4 της EuroLeague στην Αθήνα το 2021!

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σχολίασε την προοπτική ανάληψης ενός Final 4 από την Αθήνα τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «σίγουρα μας ενδιαφέρει, η τελευταία φορά ήταν το 2007. Θέλουμε να επιστρέψει το Final 4 στην Ελλάδα, δεν μπορώ να πω πότε, θέλουμε όμως να γίνει και πάλι εδώ».

Σήμερα ήταν η σειρά του Γιώργου Βασιλειάδη να παραδεχτεί πως έχει έλθει η ώρα για την επιστροφή του Final 4 στην Ελλάδα! Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος και μίλησε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα! Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της και αυτό το δείχνει μέσα από τις διοργανώσεις που διεκδικεί, επομένως νομίζω ότι θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά πολύ σοβαρά».

Η δήλωση στο 1:04 του video