Μπλακ: «Η Μακάμπι φέτος θα είναι συναρπαστική»! (vid)

Μπλακ: «Η Μακάμπι φέτος θα είναι συναρπαστική»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπλακ: «Η Μακάμπι φέτος θα είναι συναρπαστική»! (vid)
Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Μακάμπι είναι ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος τόνισε πως η «ομάδα του λαού» θα έχει ένα διαφορετικό, καλύτερο πρόσωπο φέτος.

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ ανέφερε στο κανάλι της ομάδας του Τελ Αβίβ: «Ένιωσα πραγματικά καλά στο παρκέ. Ήταν διασκεδαστικό να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Δουλεύουμε σκληρά και παλεύουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Παίζουμε για να κερδίζουμε και θεωρώ πως τα πήγαμε πραγματικά καλά.

Έχουμε πράγματα που σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε, αλλά φτάνουμε σιγά σιγά εκεί που θέλουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να ενώσουμε τα κομμάτια, σαν ένα παζλ, αλλά έχουμε πολύ ταλέντο και είναι ωραία να είσαι στο παρκέ με τέτοιους συμπαίκτες και πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα σεζόν.

Θα είμαστε μια πραγματικά συναρπαστική ομάδα, έχουμε αθλητικότητα, έχουμε σουτέρ, έχουμε καλούς παίκτες, καλούς παίκτες στο "1 εναντίον 1". Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να μας βλέπει κάποιος και με την αθλητκότητα που έχουμε θα είμαστε σε θέση να δημιουργούμε παγίδες. Πιθανώς να δείτε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, αρκετά καρφώματα και πολλά υπέροχα plays».