Ψηφίσατε: O Τζόφρι Λοβέρν η καλύτερη μεταγραφή από το ΝΒΑ! (pic & vids)

Ψηφίσατε: O Τζόφρι Λοβέρν η καλύτερη μεταγραφή από το ΝΒΑ! (pic & vids)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: O Τζόφρι Λοβέρν η καλύτερη μεταγραφή από το ΝΒΑ! (pic & vids)
H Euroleague υποδέχεται αρκετά νέα πρόσωπα από το ΝΒΑ και κληθήκατε να επιλέξετε το κορυφαίο. Με μικρή διαφορά από τον Σέιν Λάρκιν, ο Τζόφρι Λοβέρν είναι εκείνος που ξεχώρισε.

Όταν έγινε γνωστό ότι οι Σέιν Λάρκιν και Τζόφρι Λοβέρν αφήνουν το ΝΒΑ για να έρθουν στην Euroleague και συγκεκριμένα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος στους φίλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι δύο παίκτες είναι σε εξαιρετική ηλικία και με καλές χρονιές πίσω τους και επέλεξαν να σταματήσουν να κυνηγούν το όνειρο του «μαγικού» κόσμου και να ζήσουν νέες εμπειρίες στην ανανεωμένη Euroleague.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

H «μάχη» στο poll του gazzetta.gr ήταν σκληρή για τους δυο τους με τον Τζόφρι Λοβέρν να είναι εκείνος που έκοψε πρώτος το νήμα και να αποτελεί σύμφωνα με τους αναγνώστες την καλύτερη μεταγραφή από το ΝΒΑ .

Ο νέος παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι η καλύτερη και πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της φετινής Euroleague από το ΝΒΑ και ο Γάλλος σέντερ έρχεται για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Το κενό του Γιούντο δεν καλύφθηκε ποτέ και ο Ομπράντοβιτς περιμένει από τον πρώην σέντερ των Σπερς με την εμπειρία του και το ταλέντο του να κάνει την διαφορά στην ρακέτα των Τούρκων. Αν καταφέρει σύντομα να προσαρμοστεί σύντομα στα νέα δεδομένα είναι σίγουρο ότι θα δούμε ωραία πράγματα από εκείνον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.