Συγκλονίζει η μητέρα του Χάνεϊκατ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Συγκλονίζει η μητέρα του Χάνεϊκατ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Η μητέρα του Τάιλερ Χάνεϊκατ μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες του γιου της.

Με άρθρο που φιλοξενείται στο «sport5.co.il» η μητέρα του Τάιλερ Χάνεϊκατ αναφέρεται στις συγκλονιστικές στιγμές μέχρι και τον θάνατο του γιου της ενώ ξεκαθαρίζει πως οι αστυνομικοί σκότωσαν τον Τάιλερ και δεν αυτοκτόνησε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της...

«Τις τελευταίες μέρες παρουσίαζε κάποια προβλήματα στη συμπεριφορά του, σαν να είχε κατάθλιψη γιατί δεν ήθελε με τίποτα να επιστρέψει στη Ρωσία. Τα πάντα άλλαξαν όταν τον κάλεσε ο ατζέντής του και του είπε πως ίσως η επιστροφή στη Ρωσία ήταν η καλύτερη προσφορά. Ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και μάλιστα είχε κανονίσει να παίξει στο Summer League με τους Θάντερ, αλλά του έκαναν ιατρικές εξετάσεις και είδαν πως είχε πρόβλημα στο γόνατο. Μισούσε τη Ρωσία, δεν του άρεσε το κρύο και ότι σκοτείνιαζε νωρίς. Δεν ήθελε να επιστρέψει.

Εκείνη τη μέρα είχε αποφασίσει να δεχτεί κάποια βοήθεια, αλλά ξαφνικά έγινε επιθετικός και ακατανόητος. Δεν τον αναγνώριζα πια και τον απείλησα πως θα με ανάγκαζε να καλέσω την αστυνομία... Φοβήθηκα και το έκανα. Φοβόμουν για μένα και για αυτόν. Ήρθε η αστυνομία και σκότωσε τον γιο μου.

Προσπαθούν να με πείσουν πως αυτοκτόνησε, αλλά όχι. Ήταν καταθλιπτικός, αλλά με διαβεβαίωνε πως δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του. Μου το είχε υποσχεθεί.

Το βράδυ πριν το θάνατό του τον παρακάλεσα να ζητήσει ιατρική βοήθεια διότι έλεγε περίεργα πράγματα. Κατέρρεε το παιδί μου. Το ήξερε κι ο ίδιος, καταλάβαινε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Μου ζήτησε να κάτσω δίπλα στο κρεβάτι του και να του σφίξω το χέρι. Μου ζήτησε να του υποσχεθώ πως θα είμαι πάντα στο πλευρό του.

Δεν πυροβόλησε προς τους αστυνομικούς, έριξε στον αέρα επειδή πανικοβλήθηκε. Ηρθαν 30 οχήματα, τρία ελικόπτερα εναντίον του παιδιού μου. Τους ζήτησα να μπω μέσα αλλά δεν μου έδωσαν το τηλέφωνο. Δε μου επέτρεψαν να μιλήσω μαζί του.

Αφού τελείωσαν όλα και μπήκα μέσα στο σπίτι, είδα αίμα στους τοίχους. Αίμα σε πολλά δωμάτια. Δεν αυτοκτόνησε. Αν πυροβόλησε τον εαυτό του μένεις εκεί ακίνητος, δεν πας από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Όταν πήραν το πτώμα του, τους ικέτευα να τον δω, αλλά μου είπαν πως δεν ήθελα να τον δω έτσι. Δεν ξέρω καν που δέχτηκε τη σφαίρα. Θα χρειαστούν 10 μήνες έρευνας, αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Αστυνομία.

Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπε ήταν πως ήθελε να γυρίσει στο Ισραήλ. Τον καλούσαν οι Άγιοι Τόποι. Είχε πρόταση από την Μακάμπι, τη Χίμκι και τον Παναθηναϊκό. Τα καλύτερα χρήματα τα έδιναν οι Ρώσοι, αλλά αυτός ήθελε να γυρίσει στην Μακάμπι. Ζήτησε περισσότερα χρήματα από την Μακάμπι, αυτοί αρνήθηκαν και αποσύρθηκαν. Μετά από λίγες μέρες είπε στον ατζέντη του να υπογράψει στην Μακάμπι με την αρχική προσφορά.

Ήθελε να ήταν καλύτερος άνθρωπος. Πριν τρεις μέρες έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, είχε πλάνα για τη ζωή. Δεν θα τον ξαναδώ το γιο μου και η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μου λείπει...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.