Ντόντσιτς: «Σημαίνει πολλά να με συγκρίνουν με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ντε Κολό»

Ντόντσιτς: «Σημαίνει πολλά να με συγκρίνουν με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ντε Κολό»

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Σημαίνει πολλά να με συγκρίνουν με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ντε Κολό»
Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για την φοβερή του σεζόν και υπογράμμισε ότι σημαίνει πολλά για εκείνον να μπαίνει στην ίδια εξίσωση με τους Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ντε Κολό.

Αρχικά ο MVP της regular season και του Final 4 είπε ότι «ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και τι έχουμε πετύχει...» ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι συγκρίνεται με παίκτες όπως οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ντε Κολό λόγω των βραβείων του MVP, είπε:

«Σημαίνει πολλά για μένα. Μιλάμε για τρεις τεράστιους παίκτες, οι καλύτεροι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για τους τραυματισμούς της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της σεζόν είπε πως «σίγουρα δυναμώσαμε πολύ μόλις επέστρεψαν. Παίζαμε όλη τη σεζόν ως ομάδα, ακόμα και όταν είχαμε τις απουσίες. Και αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Σέρχιο Γιουλ: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας που επέστρεψε. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Το γεγονός ότι επέστρεψε ήταν επίσης ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας μας. Δούλεψε όλη τη σεζόν και επέστρεψε στο πιο κρίσιμο σημείο».

Για το φόλοου του Τόμπκινς στον τελικό είπε ότι «είναι μια αξέχαστη στιγμή! Δεν ήμουν στο παρκέ στα τελευταία λεπτά και ήμουν πολύ νευρικός. Είναι πιο δύσκολο να είσαι στον πάγκο. Όμως ο πανηγυρισμός θα μου μείνει αξέχαστος».

Όσο για το γεγονός που έδωσε τη φανέλα του στο μουσείο 'Ντράζεν Πέτροβιτς'; «Είναι απίστευτα τα όσα έκανε και εκεί που έφτασε. Αν καταφέρω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο θα είναι υπέροχα. Η μητέρα του Ντράζεν ζήτησε τη φανέλα μου, μίλησε με τη μαμά μου και ήμουν πολύ χαρούμενος που την έδωσα.»