Το παιχνίδι των θρύλων! (gTV)

Το παιχνίδι των θρύλων! (gTV)
Η κάμερα του gTV σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο ένα παιχνίδι που έχει σημασία στο F4 της EuroLeague: Το Media Game! Παπανδρέου vs Καλκαβούρα κι ετοιμάστε... οικόπεδα για πολυκατοικίες!

Καλοί οι Ομπράντοβιτς, Γιασικεβίτσιους και Ντόντσιτς, αλλά όπως σε κάθε F4 της EuroLeague, το ένα παιχνίδι που πραγματικά προσφέρει διασκέδαση στον θεατή και όχι μόνο, είναι αυτό των δημοσιογράφων! Και φέτος, ήταν πραγματικά... όνειρο!

Από την μία ο Αντώνης Καλκαβούρας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην άκρη του πάγκου, από την άλλη ο Βασίλης Παπανδρέου με τους Σεργκέι Μπαζάρεβιτς και Βαγγέλη Ιωάννου να διευθύνουν τον χορό! Μυθικές στιγμές στο παρκέ της Stark Arena!

Για την ιστορία και μόνο, το τελικό σκορ ήταν 49-49! Κατάφεραν να το φέρουν ισοπαλία! Όσο για τους... δικούς μας; Ο Βασίλης Παπανδρέου ήταν μάλλον απογοητευτικός με 0/4 δίποντα (έσωσε την παρτίδα -μάλλον- με 3 κλεψίματα και 2 ασίτ), ενώ ο Αντώνης Καλκαβούρας πήρε μπρος στο τέλος του αγώνα και με 9 πόντους έκανε τη διαφορά!

Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί! Θα γελάσετε! Spoiler: Έχει και... MVP Βαγγέλη Ιωάννου!